Αρχική Σελίδα

China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. γυαλικών της Κίνας Yafu, ΕΠΕ συμμετέχει στο σχέδιο συσκευασίας γυαλικών και κατασκευή για περισσότερο από 5 έτη. Έχουμε τα εργοστάσιά μας στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ και την πόλη Xuzhou, επαρχία Jiangsu, και οι δύο από την οποία έχουν μια μεγάλη ιστορία της κατασκευής γυαλιού. Επομένως, αυτό έχει επιτρέψει στο εργοστάσιό μας για να εστιάσει στα προϊόντα γυαλικών για πολλά χρόνια. Από το 2013, έχουμε συμμετάσχει στην κεραμική βιομηχανία. Είμαστε δεσμευμένοι στην επίτευξη της μακροπρόθεσμης αύξησης της Κίνας και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Με την ανάπτυξη της επιχείρησης, έχουμε αρχίσει να επεκτείνουμε την υπερπόντια επιχείρηση για πολλά χρόνια. Τα κύρια προϊόντα μας είναι βάζα γυαλιού αποθήκευσης γυαλιού και μπουκάλια, μπουκάλια νερό γυαλιού, cosmectic συσκευάζοντας μπουκάλια και βάζα, βάζα κεριών γυαλιού, φλυτζάνι τσαγιού γυαλιού, στάμνα νερού γυαλιού, μπουκάλια κρασιού γυαλιού…. και ούτω καθεξήςΈχουμε ένα πλήρες και επιστημονικό σύστημα διαχείρισης στο σχέδιο προϊόντων, τη φόρμα, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Έχουμε λάβει την αναγνώριση από το κοινωνικό κοινό με την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων. Η καλύτερη υπηρεσία στους καταναλωτές είναι πάντα η αρχή ότι ακολουθούμε. Καλωσορίζουμε τους επιχειρησιακούς φίλους για να επισκεφτούμε σε όλο τον κόσμο την επιχείρησή μας για να διαπραγματευτούμε και να καθοδηγήσουμε την επιχείρηση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2014 και άρχισε να κάνει το εσωτερικό εμπόριο. Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, λόγω της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου, αρχίσαμε να μεταπηδάμε στο εξωτερικό εμπόριο. Επειδή η επιχείρησή μας έχει τον καλό εξοπλισμό εργοστασίων, είμαστε στην παραγωγή προϊόντων και την προσαρμογή προϊόντων. Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το ποσοστό κύκλου εργασιών διαταγής είναι επίσης καλύτερο. Τώρα το 2019 η επιχείρησή μας έχει αυξηθεί από τους αρχικούς 20 ανθρώπους σε μια οικογένεια 130 ανθρώπων. Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας θα είναι ωριμότερα και καλύτερα στο μέλλον!

Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : YAFU

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~130

Ετήσιες πωλήσεις : 800000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα China Yafu Glassware Co., Ltd. Πιστοποιήσεις